Online coaching
STEL JE VRAAG
Wel een vraag, maar (nog) niet toe aan een coachtraject? Laat het me weten!
Video: effectieve online coaching, zo werkt het.
Intensief
Wanneer je vraag (nog) niet helemaal duidelijk is, of voor problemen die al langer aan de orde zijn en waarbij intensieve gedragsverandering gewenst is.

Duur: 8 tot 12 weken
Frequentie: 2 tot 3x per week
Contacten: maximaal 30
€749,-
(incl. BTW)
Meest gekozen traject!
Flexibel
Je hebt een veranderwens of ontwikkelvraag en je wilt daar graag zo flexibel mogelijk aan werken; waar nodig intensief, maar soms ook minder vaak.

Duur: 2 tot 16 weken
Frequentie: 1 tot 2x per dag/wk
Contacten: maximaal 16
€375,-
(incl. BTW)
Kort
Voor als je een specifieke vraag hebt waar je snel mee verder wilt. Het korte online traject biedt oplossingsgerichte coaching voor resultaten op korte termijn.

Duur: 3 tot 6 weken
Frequentie: 2x per week
Contacten: maximaal 10
€249,-
(incl. BTW)
Kies hieronder het soort traject dat bij je past (Kort, Flexibel of Intensief) en na de betaling ga je direct van start met jouw coachtraject. Ik maak een account voor je aan in het coachsysteem en stuur je het eerste bericht. Vanaf dan ontmoeten we elkaar steeds online en soms tussentijds ook nog telefonisch. In de eerste paar contacten verkennen we jouw coachvraag om daarna aan de slag te gaan met wat je wilt leren of veranderen. Juist het uitproberen van ander gedrag, of het oefenen met nieuwe vaardigheden is waar online coaching het meeste effect heeft. Er is dus ruim de gelegenheid om, met de online coach bij de hand, in de praktijk te oefenen. Binnen afzienbare tijd, in jouw tempo, heb je dan je doel bereikt!!
Bert Stronks

"Beginnen met online coaching is echt supereenvoudig"

Folder e-Coaching
Lees meer
inzicht door te schrijven
Goede keus!
een deskundige coach
Goede keus!
snel tot de kern komen
Goede keus!
duurzamere verandering
Goede keus!
kleinere actiestappen
Goede keus!
sneller resultaat
Goede keus!
grotere betrokkenheid
Goede keus!
zeer flexibele begeleiding
Goede keus!
Online coaching brengt je:
e-Coach Registervermelding
e-Coaching is een nog vrij nieuwe vorm van begeleiden die sterk in opkomst is, juist vanwege de grote flexibiliteit en effectiviteit. Zoals gezegd gaat deze coaching geheel online en is daarmee dus plaats- en tijdsonafhankelijk. Dat maakt het echt laagdrempelig.  e-Coaching is altijd maatwerk en ingericht naar aanleiding van jouw specifieke vraag en wensen. Het is daarmee dan ook echt wat anders dan een online zelfhulpmodule, online therapie, of coaching via Skype. Om je privacy te waarborgen werken we in een beveiligde online werkomgeving.

Kortom: snel aan de slag, geen reisafstand en aan jou de keuze waar en wanneer je wil werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling! Hoe flexibel wil je het hebben!?

Online coaching: wat anders dan internet therapie

Als e-Coach heb ik via gerichte scholing de specifieke vaardigheden en ervaring opgedaan die nodig is om je deskundig en adequaat te begeleiden. Mijn aanpak is gebaseerd op het 'Accelerated Behavioral Change Model' (ABC-model). Dit 3-fasen model onderscheidt zich door zijn versnellende en activerende karakter, en is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Deze aanpak leent zich uitstekend voor vrijwel alle vragen op het gebied van o.a. loopbaanontwikkeling en psychologische hulp, en biedt duurzame resultaten in kortere tijd dan bij de 'reguliere coaching'. Met de Stresstest heb je helemaal een vliegende start!

Duurzame resultaten al in enkele weken

Liever helemaal zelf bepalen hoe en op welke momenten je aan de coaching werkt? Met online coaching kun je op elk moment en vanuit elke locatie aan de slag met je persoonlijke en professionele ontwikkeling; of je nu thuis, op vakantie of aan de andere kant van de wereld bent. Dus geen gedoe met reistijd en agendaplanning!

Coaching is een professie, e-coaching een specialisatie

COACHING ZONDER GEDOE

Arbeidspsycholoog
Specialist in advies en coaching voor Mens & Werk
Stronks Psychologie
Arbeidspsycholoog, Arnhem